WEBDESIGN BUREAU

    Mitss Webdesign is een full service internet bureau. Wij maken website’s al vanaf €99,- en zijn dus voor iedere ondernemer een geschikte keuze als het gaat om betaalbaar webdesign.

    Mijn naam is Mitchel en oprichter van Mitss Webdesign. Wat begonnen is aan de keukentafel met 1 laptop is nu uitgegroeid tot een volwaardig internet bureau, die ondernemers in heel Nederland helpt aan een fantastisch (nieuw) webdesign.

    Ook voor de vindbaarheid in Google kunnen wij u helpen. Kleine artikelen zoals deze hebben een positieve bijdrage aan de vindbaarheid van uw bedrijf. Wij hebben het netwerk en de middelen om deze over het gehele internet te plaatsen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

    Onze website’s worden in WordPress gemaakt, en het onderhoud is daarom erg gemakkelijk. WordPress is met ruim 67% het meest gebruikte CMS over heel de wereld.

    1 van de voordelen is dat WordPress wordt doorontwikkeld over de gehele wereld. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent van de laatste technieken.